Quadre art abstracte i persona fent esgrima

Exposició: "Arquitectes artistes"

Imatge: 
© Anna Pont, Josep M. Sarrate

La sala d’exposicions de la Casa Lluvià, seu a Manresa del COAC, acull del 17 de febrer al 13 de març l’exposició “ARQUITECTES ARTISTES”.

L’arquitectura és l’art de construir edificis, diu el diccionari, però també molts dels arquitectes que projecten i dirigeixen obres, pinten dibuixen, fotografien... És per això que el Col·legi d’Arquitectes organitza aquesta exposició  amb els i les arquitectes com a protagonistes, per donar a conèixer i compartir les altres vessants artístiques dels i les arquitectes de les nostres comarques. Hi participen una vintena de professionals de  les comarques de l’Anoia, Bages, Berguedà, Moianès i Osona. 

L’exposició es va inaugurar a la seu de Vic l’any 2020 i per la situació sanitària no va poder fer la itinerància prevista. Aquest 2021 reprèn el seu viatge amb la voluntat que es pugui visitar també a Berga i Igualada.

L'exposició forma part del programa de la Festa de la Llum de Manresa. 

La mostra es podrà visitar de dimecres a divendres de 18 a 20.30 h, seguint totes les mesures d’higiene i seguretat d’acord amb la normativa sanitària vigent.

Versió per a imprimirPDF version