Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Montserrat Muntada

Exposició: Ceràmiques Montserrat Muntada

La Delegació del Vallès del Col·legi d'Arquitectes presenta l’exposició de ceràmica de Montserrat Muntada, que compta amb la col·laboració de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa.

Montserrat Muntada i Serra va néixer a Terrassa l'any 1931. A l’edat de 13 anys va entrar a l’escola de música on després va acabar la carrera de piano. Cap als anys 60 va estudiar aquarel·la amb Floreal Soriguera i, seguidament, esmalt sobre coure i estany al Barruguet. A l’actual Escola de la Llar va estudiar ceràmica amb Montserrat i Àngela Ubasart. Va seguir estudiant ceràmica a l’Escola d’Arts Aplicades de Terrassa.

Quan necessitava mostres havia d’anar a comprar-les a Barcelona, on va veure una revista de ceràmica i, a partir de fórmules que la mateixa revista proposava, va començar a fer-se els seus propis mostraris de ceràmica. Més endavant va comprar un forn que podia coure ceràmica fins a 900 graus. Així va fer moltes proves i molts mostraris, que ha llegat a la seva professora Susanna Ortega.

Per encàrrec de mossèn Jordi Fàbregues, va fer un Via Crucis per a l’església de Sant Josep de Terrassa, amb disseny de la seva filla Anna Clariana. Per a aquesta església també ha fet una font baptismal amb trencadís, un "Déu vos guard" i un Sant Josep. A banda d’aquestes obres, ha fet rajoles pintades, gerros, cendrers i altres peces d'ornamentació, sovint inspirades en la natura.

Les peces que ara s'exposen són una mostra de la seva obra, que l'artista ha anat elaborant al llarg de més de 50 anys.
Versió per a imprimirPDF version