Exposició: "Mimesi i Metàfora. Homenatge a Pius Font i Quer”

Imatge: 
© Antoni P. Vidal

La sala d’exposicions de la Casa Lluvià acull l’exposició “Mimesi i metàfora, homenatge a Pius Font i Quer”, una mostra col·lectiva de gravats i obra plàstica diversa inspirada en l'obra botànica i els herbaris del científic Pius Font i Quer, fill adoptiu de Manresa.

Aquest farmacèutic, naturalista, botànic i químic fou un dels assessors destacats de Pompeu Fabra en l'elaboració del diccionari i en altres vocabularis tècnics en català. Un personatge compromès amb la llengua i el país, represaliat però incansable.

La mostra, comissariada per Antoni P. Vidal, presenta obra de 13 artistes catalans i italians i arriba a Manresa després de passar per Lleida i  Barcelona i finalitzarà la seva itinerància a Bolonya.

Artistes participants: Jordi Bresoli, Sylvie Bussières, Manuela Candini, Cecilia Ferri, Jessica Ferro, Eva Figueras, Lourdes Fisa, Francesco Geronazzo, Joanpere Massana, Mar Redondo/Pere Freixa, Pilar Rosado i Antoni P. Vidal

 
La inauguració és el dia 7 de novembre a les 19.00 h a la sala d’exposicions de la Casa Lluvià i es podrà veure fins al 24 de novembre.

Activitat de
 

 
Versió per a imprimirPDF version