Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Exposició dels Premis AJAC X

La Demarcació de l'Ebre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya acull, fins al 14 de març, l’exposició dels Premis AJAC X, on es mostren les 122 propostes presentades en aquesta última edició dels Premis AJAC per a joves arquitectes.

L'acte d'inauguració de l'exposició tindrà lloc el 14 de febrer a les 19 h.

El disseny de l’exposició l’han fet els arquitectes Jordi Quetglas Campmany i Alba Sánchez-Fortún Mateu, que van guanyar el concurs per al disseny de l’exposició amb la proposta “RUSC DADANT”. Aquesta consisteix en 12 bastidors desplegables de 212 cm d’alçada per 112 cm d’amplada. Cada mòdul està format per dos marcs de fusta de pi abatibles com una porta, oferint múltiples opcions expositives i facilitant el transport. Els panells dels bastidors són translúcids i en forma de rusc.

Els Premis AJAC són el reconeixement que l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya atorga bianualment als joves arquitectes per la seva feina, esforç, treball i innovació. En els darrers anys, el perfil canviant dels joves arquitectes va elaborant nous perfils que des de l’Agrupació s’han anat recollint per poder dibuixar nous perfils professionals i reconèixer així la seva feina.
Versió per a imprimirPDF version