Exposició premis AJAC XII

Exposició dels Premis AJAC XII - COAC Ebre

Imatge: 
© AJAC

A partir del proper dimarts 18 de maig, la sala multifuncional de la Demarcació de l’Ebre acull l’exposició dels Premis AJAC XII, que reuneix els 25 projectes guardonats en la darrera edició dels premis per a joves arquitectes.

Dissenyada i produïda per les guanyadores del concurs convocat en paral·lel als mateixos Premis, Aida Adcock i Íngrid Bru, “Estructures domestiques(ticables)” parteix de la combinació i composició d’una escala, unes pinces i unes cintes per a generar l’estructura de suport de les propostes guanyadores dels guardons.

PREMIS AJAC. Els Premis de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya, que enguany celebren els 25 anys de trajectòria, es celebren biennalment des de 1996. Els guardons alternen la convocatòria d’aquests amb un any sencer en què l’agrupació es dedica a fer difusió dels guanyadors mitjançant la publicació de les propostes premiades, una exposició itinerant arreu del territori i les jornades “Inexperiències”, on els equips premiats tenen l’oportunitat d’explicar el seu treball davant el públic i generar debat. #PremisAJACXII

Com a novetat en les últimes bases dels guardons s’ha apostat per l’accessibilitat, la sostenibilitat (de la mà d’un premi especial ofert per l’agrupació AUS), i posat en valor els drets laborals dels joves arquitectes.

L’exposició es pot visitar seguint totes les mesures d’higiene i seguretat d’acord amb la normativa sanitària vigent.

Versió per a imprimirPDF version