Planol detall pintura a cuadre

Exposició: "IN-TENSA NATURA"

Imatge: 
© Rayda Guzmán
La sala d’exposicions de la seu de Vic acull, del 10 de desembre al 16 de gener, l’exposició IN-TENSA NATURA, de l’artista Rayda Guzmán.
"Naturalesa intensa que sacseja i  un sentiment sublim. In-Tensa, tensió provocada entre l’espai natural i l’imaginat. En aquesta repetició i diferència d’elements fragmentats sense pretensió de realisme es narra l’instant en que frontalment aquesta In-Tensa Natura surt a la meva trobada.
Una naturalesa intensa que interpel·la els sentits limitats i que, per a poder anar més enllà de la superfície s’atreveix a imaginar troncs plens de vida amagats darrere de les escorces trencades i endurides, o pot ser flors fantàstiques que s’arremolinen entre fulles i branques capritxoses en colors i formes. In-Tensa Natura  és mostra i interpel·lació, és un viatge per trobar, sigui per rebuig o per acceptació la manera com la naturalesa se li apareix a l’imaginari particular de cadascú: a vegades és enyorança, altres, quimera, desig impossible, incomoditat, indiferència.
Les sèries que presento:  “Aquells arbres que vivim” i “Flors de bon veure” tenen en comú el meu gust pel color i el fons que retalla les formes. Es tracta d’endurir el contorn de la realitat i buscar intencionadament el rebuig entre els materials, com qui sap que, la comunió entre oposats sempre deixa traços capritxosos: textures, colors, volums. És així com sorgeixen escorces de fusta diverses o barreges de colors que, amb moviments del suport intento dirigir mentre l’atzar s’imposa."
Rayda Guzmán / Art+Filosofia    
Versió per a imprimirPDF version