Exposició dels Premis AJAC XI a Lleida

Imatge: 
© Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC)
El vestíbul de la Demarcació de Lleida del COAC acollirà, del 29 d’octubre fins al 30 de novembre, l’exposició dels Premis AJAC XI, que reuneix els projectes presentats en la darrera edició dels Premis. En aquesta ocasió, el disseny i producció de la mostra ha anat a càrrec de LO-GO! de l'estudi08014, guanyadors del concurs.

Premis AJAC
Aquests Premis se celebren biennalment, alternant la convocatòria d’aquests amb un any sencer en què l’agrupació es dedica a fer difusió dels guanyadors mitjançant la publicació de les propostes premiades, una exposició itinerant arreu del territori i les jornades “Inexperiències”, on cada un dels premiats té l’oportunitat d’exposar la seva feina davant del públic assistent, amb la finalitat de generar un debat molt proper entre el conferenciant i els oients.

Els Premis de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya van néixer l’any 1996 amb el propòsit de mostrar a la societat el potencial i l’elevada qualitat de la feina dels joves arquitectes i, alhora, amb la finalitat de proporcionar a aquests professionals emergents una bona difusió del seu treball. Després de 22 anys, l’associació ha complert la seva tasca d’ajudar els joves a avançar en la seva carrera professional i consolidar com a professionals de referència aquells que tot just s’inicien en el món de l’arquitectura.
Versió per a imprimirPDF version