Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Escola d'Art de Vic

Exposició: "El fil conductor"

El divendres, 8 de setembre a les 19.00 h s'inaugurarà a la Casa Lluvià l'exposició "El fil conductor" que es podrà visitar fins el 7 d'octubre. 

La mostra, organitzada per la Delegació del Bages-Berguedà del COAC i el Centre Cultural El Casino de l’Ajuntament de Manresa, presenta obres dels alumnes de l’especialitat de Forja i Fosa de l’Escola d’Art de Vic, realitzades en el marc dels 10 anys de col·laboració de l’Escola amb la Fundació La Farga. També obres realitzades en el projecte Entrelligams, de l'Escola d'Art de Manresa i el taller Coloma de Berga.

L'objectiu principal de la mostra és donar a conèixer la relació que s'estableix entre les Escoles i les empreses.

El màrqueting, la innovació i la difusió dels productes i sistemes productius donen a l'empresa un valor afegit de cara a l'expansió. Les Escoles busquen crear professionals capaços d'expressar una idea mitjançant tècniques artístiques útils per al mercat de treball. En aquest sentit es proporciona als alumnes una bona formació tècnica, amb coneixements teòrics i amb gran capacitat crítica.

Els projectes realitzats a l'Escola d'Art de Vic per al Museu del Coure, per encàrrec de La Farga, representen per als alumnes la possibilitat d'entrar al món professional i posar en valor el seu aprenentatge. El projecte de l'Escola d'Art de Manresa i el Taller Coloma hi afegeix amb la col·laboració de Cotó Roig i la disenyadora Miriam Ponsa un plus de solidaritat i sostenibilitat. 

 

Versió per a imprimirPDF version