Exposició: "Pinzellades de patrimoni"

Imatge: 
Anna Maria Torrella Fuente
Del 6 de novembre al 20 de desembre, la seu de la Delegació del Vallès acull l'exposició d'Anna Maria Torrella Font "Pinzellades de patrimoni".

La inauguració es celebrarà el dijous 8 de novembre a les 19.00 h.

"Pinzellades de patrimoni" neix de fixar la mirada sobre elements del patrimoni artístic i arquitectònic català de finals del segle XIX i principis del segle XX, del sentiment experimentat en observar l’equilibri de formes, la bellesa dels colors, la correcta disposició de volums i la seva geometria interior que ho projecta envers l’exterior, de manera no casual i ho converteix en peça essencial d’un conjunt harmoniós.

La senzillesa a vegades, la complexitat en d’altres, m’han captat l’atenció tot fent que un petit fragment esdevingui la peça important a ressaltar, pel contrast entre llum i ombra des d’un determinat punt de vista, per l’equilibri aconseguit entre forma artística i funció o simplement pel treball artesanal implícit.

D’aquesta manera sense plantejament previ he anat formant aquesta petita col·lecció que vol ser també una mostra del respecte i admiració vers el patrimoni conservat i alhora expressar el sentiment de nostàlgia per la part d’aquest patrimoni malauradament desaparegut.

Anna Maria Torrella Font
Terrassa, novembre de 2018
Versió per a imprimirPDF version