FESTA D'ARQUITECTES

FESTA D'ARQUITECTES

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
AFORAMENT COMPLET. INSCRIPCIONS TANCADES

El proper divendres 14 de juny, la Demarcació de Barcelona del Col·legi d'Arquitectes organitza la Festa d'Arquitectes, que per segon any consecutiu se celebrarà al Parc d'Atraccions del Tibidabo. Tots els arquitectes col·legiats i estudiants d'arquitectura hi esteu convidats! La trobada tindrà un marcat caire familiar, així que us animem a venir amb un acompanyant i amb els vostres fills.

L'obertura de portes serà a les 18.30 h, i el parc estarà obert exclusivament per a nosaltres fins a la mitjanit. A més de les atraccions del Parc, durant la tarda i el vespre hi haurà tot un seguit d'activitats: espectacle de màgia, música en directe, visites comentades a alguns edificis emblemàtics de la zona, concurs d'Instagram... També hi haurà food trucks, on es podrà adquirir menjar i begudes. 

PROGRAMA D'ACTIVITATS

18.30 H: OBERTURA DE PORTES DEL PARC D'ATRACCIONS
Les atraccions que estaran obertes són: Avió, Giradabo, Talaia, Carrousel, Miramiralls, Interactibi, Embruixabruixes, Crash Cars, Diavolo, Hurakan, Express VR, Castell dels Contes, Piratta, Muntanya Russa i Hotel Krüeger.

18.30 H: VISITES GUIADES
Torre de les Aigües: Visita guiada a la torre-dipòsit que va dissenyar l’arquitecte Josep Amargós i Samaranch el 1904. Es tracta d’un edifici modernista de gran bellesa, que va rebre el Premi d’Arquitectura de l’Ajuntament de Barcelona en aquella època. Compta amb un dels primers ascensors elèctrics del país i acull un dipòsit “flotant” a dalt de tot ideat per Joan Torras i Guardiola. Amb la col·laboració del Museu Agbar.
Horaris: 17.30 h, 19.00 h i 20.30 h. Places exhaurides.

Temple Expiatori del Sagrat Cor: Visita guiada al Temple Expiatori, obra de l'arquitecte Enric Sagnier i Villavecchia, començada el 1902 i finalitzada el 1961 pel seu fill Josep M. Sagnier i Vidal. El conjunt està format per una cripta inferior i l'església superior, combinant els estils neoromànic i neobizantí amb elements neogòtics i classicistes. La visita inclou l'accés a les terrasses superiors. Amb la col·laboració de Salesians Tibidabo.
Horaris: 18.30 h, 19.30 h i 20.30 h. Places exhaurides.

20.30 H: BRINDIS DE BENVINGUDA I SORTEIG
Vine a la Plaça dels Somnis a celebrar plegats la Festa amb una copa de cava. A més, entre els assistents, sortejarem un tamboret Eames Elephant, gentilesa de Monapart.

21.00 H: ACTUACIÓ DE MÀGIA
Espectacle de màgia a la Plaça dels Somnis a càrrec de May Closa, arquitecta, psicopedagoga, mestra i maga. Cofundadora del Festival "La Nit dels Genis", presidenta de l’Associació GENI i membre de la Fédération Internacionale des Sociétés Magiques. També ha estat membre de la Junta i presidenta de l’Agrupació d’Arquitectes Experts Pericials, Forenses i Mediadors (AAEPFMC).

22.00 H: CONCERT DE ROCK I BLUES
Concert a càrrec de Black Bald Woman, grup de música format per arquitectes de diferents edats que interpreten els estils provinents de la "black music": rock, funk, r&b, blues... El grup, que compta amb guitarra elèctrica, baix, teclat, bateria, saxo i veu, està format per: Estela Angel, David Casado, Toni Vidal, Javi Vila, Elisabeth Vilà i Xavi Vilà.

CONCURS D'INSTAGRAM

Vine i participa al concurs de fotografia #FestArquitectes. Deixa anar la teva imaginació i fotografia la Festa al Tibidabo. Penja la imatge a Instagram amb l'etiqueta #FestArquitectes i segueix a @coacarxiu i @coopjordicapell. La millor fotografia guanyarà una Butaca BKF Butterfly, gentilesa de La Capell!

COM ARRIBAR-HI

Recomanem l'ús de transport públic per accedir al Parc.

Autobús llançadora

Servei d'autobusos gratuïts Vall d'Hebron - Tibidabo (en els dos sentits) cada 15 minuts des de les 18.15 fins a les 00.15 h. Parada Vall d'Hebron: Passeig de Vall d’Hebron 160 (a 150 m de la parada de metro de l'L3). Al costat de la parada hi ha l'aparcament de Sant Genís (de pagament), per aquells que vulgueu deixar-hi el vostre cotxe. 

Funicular

Servei de funicular gratuït des de la Plaça del Doctor Andreu (en els dos sentits) de les 18.30 fins a les 00.15 h.

Cotxe particular
Aparcament de pagament al Cim del Tibidabo (el preu es tarifarà per minuts, amb un preu màxim de 10€). Les places d'aparcament són limitades. 

ACTIVITAT PARAL·LELA

El mateix dia 14 de juny, de 10 a 14 h, se celebrarà a la seu de plaça Nova la jornada "COAC Talks. No només arquitectes", en el marc de la Barcelona Design Week. Més informacióNota: Per accedir al Parc caldrà estar inscrit a la Festa.
El COAC es reserva el dret a cancel·lar l'esdeveniment en cas de condicions meteorològiques adverses. 

Amb el patrocini de:

      

Amb la col·laboració de:
Versió per a imprimirPDF version