Gràcia

Festa d'Arquitectura de Gràcia: La festa del silenci

Imatge: 
© OK Apartment
El Grup d'Arquitectes de Gràcia proposa un gran repte per al barri: fer una festa on el protagonista sigui el silenci. L'objectiu és conscienciar i ajudar la ciutadania a reduir el soroll a les places del barri, un tema que preocupa el veïnat, i contribuir així a la millora de la convivència i la vida quotidiana al barri. Per a això, et proposem una activitat que convida a reflexionar sobre el silenci i el paisatge sonor urbà.

T’animes a fabricar un pal de pluja?
Construeix el teu pal d’aigua i escolta les onades del mar dins de casa. L'arquitecta Itziar Baines ha preparat un vídeo-taller on ens explica com fer-ho.

Pots veure el vídeo aquí.

Envia'ns un vídeo amb el so del teu pal d’aigua a femarquitectura@coac.net. Durant la Setmana d'Arquitectura, farem una cançó col·lectiva amb tots els sons dels vostres pals d'aigua!

Més endavant, quan puguem celebrar la festa presencial a la Plaça de la Virreina, construirem un instrument col·laboratiu amb els pals de pluja de tots els participants. Recorda portar el teu pal d’aigua el dia de la Festa!

Per a més informació sobre la Festa d'Arquitectura de Gràcia i l'activitat proposada, clica aquí.

Setmana d'Arquitectura
La Setmana d’Arquitectura 2020, que es durà a terme del 7 al 17 de maig, és una iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Barcelona, el COAC i la Fundació Mies van der Rohe, amb la col·laboració de Construmat i ArquinFAD. Enguany, davant la situació d’excepcionalitat que ens ha tocat viure, totes les activitats de la Setmana d’Arquitectura s'han transformat i es duran a terme de manera online. Participa-hi des de casa!
 
Versió per a imprimirPDF version