Horta-Guinardó

Festa d'Arquitectura d'Horta-Guinardó: Fem fontada a la Font d'en Fargues

Imatge: 
© Mariona Genís
Durant aquest curs, els estudiants de la Universitat Internacional de Catalunya han dissenyat un joc online per descobrir un dels secrets històrics més importants que amaga el districte: Horta-Guinardó gota a gota.

Pas a pas, pots resseguir els 14 recorreguts proposats per la historiadora Carlota Giménez en el seu llibre Rutes de l’aigua als barris d’Horta-Guinardó, redescobrint petits racons de la vida social del barri durant segles. Darrera de cada ruta s’amaguen 5 fites de la història del districte que s’han de descobrir.

Entra a veure el tauler i escull la teva ruta! A veure qui encerta més preguntes. Guanya qui respon més ràpid!

Podem jugar a jocs d’aigua a casa?
Et proposem una sèrie de jocs d'aigua. Comença a entrenar-te per al dia que celebrem la festa presencial a la Font d’en Fargues. Anima’t a participar!

Troba tots els jocs aquí

I no t’oblidis enviar-nos una imatge a femarquitectura@coac.cat!

Per a més informació sobre la Festa d'Horta-Guinardó, les fonts del districte i els jocs d'aigua, clica aquí.
 
Setmana d'Arquitectura
La Setmana d’Arquitectura 2020, que es durà a terme del 7 al 17 de maig, és una iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Barcelona, el COAC i la Fundació Mies van der Rohe, amb la col·laboració de Construmat i ArquinFAD. Enguany, davant la situació d’excepcionalitat que ens ha tocat viure, totes les activitats de la Setmana d’Arquitectura s'han transformat i es duran a terme de manera online. Participa-hi des de casa!
Versió per a imprimirPDF version