v

Festa d'Arquitectura de Sant Martí: Repensem el patrimoni industrial de l'Escocesa

Imatge: 
© Conchi Berenguer Urrutia AC
Vols conèixer el patrimoni industrial i social del barri? El Grup d'Arquitectes de Sant Martí vol promoure la seva rehabilitació per donar resposta a les diferents necessitats d'equipament, serveis i habitatge del districte.

Saps què és un joc col·laboratiu? 
Un joc col·laboratiu és molt emocionant perquè necessitem l’ajuda de tots els participants per poder arribar a bon port. El grup Arquitectes de Capçalera AC ha dissenyat el joc Repensem el districte de Sant Martí. Està pensat per jugar-hi a partir dels 10 anys, entre 4 i 6 equips i es triga aproximadament una hora.

Cal aconseguir 4 tresors molt importants per poder repensar el districte: equipaments, habitatge, comunitat i identitat. Els projectes que han desenvolupat els estudiants de l'ETSAB, així com els principals projectes socials del barri, són la base per poder arribar tots junts a la casella d'Enlloc al lloc. Caldrà l'ajuda de tots els agents, veïns i veïnes, ciclistes, mossens, okupes, artistes i arquitectes per poder celebrar la Festa de l'Arquitectura de Sant Martí.

Aprèn a jugar amb aquest vídeo que han preparat els estudiants de l'ETSAB.

Descarrega’t i imprimeix el joc i envia’ns una imatge del tauler de com heu guanyat a femarquitectura@coac.cat!

Per a més informació sobre la Festa d'Arquitectura de Sant Martí i sobre la fàbrica La Escocesa, clica aquí.

Setmana d'Arquitectura
La Setmana d’Arquitectura 2020, que es durà a terme del 7 al 17 de maig, és una iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Barcelona, el COAC i la Fundació Mies van der Rohe, amb la col·laboració de Construmat i ArquinFAD. Davant la situació d’excepcionalitat que ens ha tocat viure, totes les activitats de la Setmana d’Arquitectura s'han transformat i es duran a terme de manera online. Participa-hi des de casa!
Versió per a imprimirPDF version