Sarrià-Sant Gervasi

Festa d'Arquitectura de Sarrià-Sant Gervasi: Vine a berenar a l'hort del barri!

Imatge: 
© Jaume Pla
L'arquitectura i la gastronomia són dues arts que tenen en comú el desig d'estimular els sentits i crear sensacions noves i agradables. Què passa quan les unim?

L'arquitecta Marta Pérez ens convida a construir un pavelló Mies molt diferent: un pavelló comestible.

Si t'agrada l’arquitectura, ara et podràs menjar un dels referents més importants de l’arquitectura Moderna a Barcelona. Pots escollir si amb xocolata, fruites o formatges. Gaudeix creant espais amb diferents textures que després podràs assaborir!

Anima't a experimentar! Troba tots els passos a seguir aquí. Envia'ns una imatge de la teva obra d'art a femarquitectura@coac.net i la compartirem i assaborirem amb tothom!

Segur que aquest taller t'ha despertat la curiositat per visitar aquest petit pavelló construït el 1929 per a l'Exposició Universal de Barcelona. Quan sortim del confinament podràs redescobrir-lo però, mentrestant, hi pots passejar virtualment. Quan passegis per aquest espai tan singular, pensa si et sents que estàs a dins o a fora, tot un repte!

Per a més informació sobre la Festa d'Arquitectura de Sarrià-Sant Gervasi i la proposta d'activitat, clica aquí.
 
Setmana d'Arquitectura
La Setmana d’Arquitectura 2020, que es durà a terme del 7 al 17 de maig, és una iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Barcelona, el COAC i la Fundació Mies van der Rohe, amb la col·laboració de Construmat i ArquinFAD. Enguany, davant la situació d’excepcionalitat que ens ha tocat viure, totes les activitats de la Setmana d’Arquitectura s'han transformat i es duran a terme de manera online. Participa-hi des de casa!
Versió per a imprimirPDF version