Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Projecte de rehabilitació de la Lleialtat Santsenca. Autors: Harquitectes © Fotografia: Adrià Goula

Harquitectes, guardonat per la rehabilitació de la Lleialtat Santsenca en els Premis Ciutat de Barcelona

El passat dia 1 de febrer es van donar a conèixer els guardonats en l’actual edició dels Premis Ciutat de Barcelona. Harquitectes s’ha endut el premi en la categoria d’Arquitectura i Urbanisme per la rehabilitació de l’edifici Lleialtat Santsenca, un edifici catalogat situat al carrer d’Olzinelles, 31 de Barcelona.

El jurat format per Olga Tarrassó, Ramon Faura, Eva Prats, Franc Fernández, i Alessandro Scarnatto ha premiat l’obra “per l’acurat equilibri entre la intervenció nova i l’edifici existent, gràcies a un projecte dinamitzador, honest en el tractament dels materials i fet des de criteris de sostenibilitat ambiental”.

La Lleialtat Santsenca (1928) és una antiga cooperativa del barri de Sants de Barcelona, la rehabilitació de la qual s’ha dut a terme amb l’objectiu de recuperar-ne l’esperit. Les instal·lacions acolliran un centre cívic i associatiu, respectant al màxim el procés col·laboratiu que van impulsar les entitats del barri.

L’acte de lliurament tindrà lloc avui 15 de febrer al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona i serà presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el comissionat de Cultura de l’Ajuntament, Joan Subirats.

Anualment, sota l’organització de l’Institut de Cultura, l’Ajuntament convoca els Premis Ciutat de Barcelona, que tenen com a objectiu reconèixer i premiar la creació, la investigació i la producció cultural de qualitat realitzada a Barcelona. Entre els guardonats hi trobem artistes i creadors de vint disciplines diferents.
15/02/2018
Tornar