Itinerari "Sant Andreu"

Imatge: 
© Ajuntament de Barcelona
Dins de la programació d'activitats per apropar l’arquitectura i l’urbanisme de Barcelona a tots els ciutadans, en el marc de la Setmana d'Arquitectura 2017, es proposen 7 itineraris coordinats des del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. Un d’ells:

Sant Andreu: de l'agricultura i la indústria a l'alta velocitat, d’El globus vermell. A peu.
Punt de trobada: Psg. Torras i Bages amb Psg. de Sta. Coloma.
Dimecres 24 de maig de 2017 a les 18 h. 

A través d’alguns dels edificis més representatius, aquest itinerari explica l’evolució de Sant Andreu des de finals del segle XIX fins a l’actualitat, moment de plena transformació per la reconversió dels terrenys de les antigues casernes militars, l’arribada del TGV, la construcció de les noves estacions de Sant Andreu i La Sagrera, i la futura obertura del parc lineal.

Per inscriure-t'hi, envia un correu electrònic a inscripcions@coac.net indicant: nom, cognoms, telèfon (per avisar-te en cas d’urgència) i professió. Pots inscriure fins a 2 acompanyants, aportant també les seves dades.

INSCRIPCIONS TANCADES PER AFORAMENT COMPLET.
Les inscripcions tanquen el dimecres 24 les 12 h del migdia.
Les inscripcions als diferents itineraris es faran segons rigorós ordre d'inscripció. Els itineraris amb menys de 10 persones no s’efectuaran. En cas d’estar plens els grups, es mirarà d’organitzar un segon grup en cada cas, i fer les visites simultàniament.

Amb el patrocini de:
Versió per a imprimirPDF version