Propers Actes

Matèria Bosc

Matèria Bosc: Ivan Pintor

Imatge: 
© RCR BUNKA Fundación Privada
Enguany el COAC coorganitza el Programa Obert que acompanya el Workshop Internacional que cada estiu organitzen RCR Arquitectes i RCR BUNKA Fundació Privada.

Aquest programa consisteix en un cicle d'11 conferències sobre arquitectura i paisatge, obertes al públic, amb la participació de destacats artistes i professionals provinents del món de l'arquitectura, la fotografia, les arts escèniques, la dansa, el món audiovisual i l'art sonor. Les conferències, que es retransmetran per streaming, s'acompanyen cada una d'una vídeo-creació.

En el marc d'aquest cicle, el proper dijous 16 de juliol a les 20 h tindrà lloc una conferència a càrrec d'Ivan Pintor, que anirà precedida de la projecció del vídeo "The Wind Telephone" (EUA, 2016), del director Jody Stillwater.

La conferència es podrà seguir en directe a través del web d'RCR.

Ivan Pintor Iranzo (Barcelona, 1975) és Doctor en Comunicació Audiovisual. És professor agregat del Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i ha impartit classes en universitats d'Itàlia, Argentina i Colòmbia. Ha contribuït en més d'una trentena de llibres, entre els quals Oshima (2013), La Strada di Fellini (Liguori, 2013), Poéticas del gesto en el cine contemporáneo (Intermedio, 2013), Todas las cartas (CCCB, 2012), Le Cinéma de Julio Medem(Publications de la Sorbonne), Universo Lynch (Festival de Sitges) o Naomi Kawase (Filmoteca). Ha dirigit nombrosos cicles per al CaixaFòrum, així com el congrés Mutacions del gest (UPF, 2012). Ha realitzat diverses peces audiovisuals per a museus i televisió i escriu habitualment en el suplement Cultura/s de La Vanguardia.
Versió per a imprimirPDF version