No t'ho perdis! Juliol 2019

No t'ho perdis! Juliol 2019

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Arriben la calor i les vacances, i amb elles el temps lliure, que podeu aprofitar per participar en les activitats i exposicions que us proposem en aquest primer #Nothoperdis d’estiu. Comencem!

Aquest dissabte 6 de juliol l’AADIPA organitza un viatge per les comarques de Girona visitant diverses escoles dels arquitectes noucentistes Josep Goday i Rafael Masó, entre altres. El recorregut s'iniciarà al matí i finalitzarà a mitja tarda, i és una bona oportunitat per conèixer aquest patrimoni docent poc conegut i de gran qualitat. 

El dia 11 l’exposició “Jvujol i el dibuix” es clourà amb una taula rodona anomenada #HackingJvjol on diversos arquitectes, dissenyadors i artistes reclamaran l’actualitat d’aquest arquitecte i la vigència de la seva obra i de la seva manera de fer. 

El mateix dia el MNACTEC de Terrassa comença un petit cicle de cinema a la fresca amb pel·lícules on la tecnologia i la ciència es donen de la mà amb el cinema. Estigueu atents als títols! 

Del 18 al 20, el Pavelló Mies van der Rohe sonarà. Un conveni amb el Sónar fa que l’espai allotgi una performance musical on l’artista Lucrecia Dalt recrea algunes de les idees que Mies va tenir sobre el pavelló, particularment les que incideixen en la continuïtat espacial, i les musicalitza.

… i les exposicions: RCR exposa a l’Arts Santa Mònica “El somni de la Vila”, un recull de peces audiovisuals i pictòriques que es podran veure tot l’estiu al claustre. L’exposició es complementarà amb la retransmissió del programa obert de conferències del seu workshop d’estiu en streaming. Estigueu atents a l’agenda per les dates.

El fotògraf Asier Rua exposa a la galeria Chiquita Room el procés de projecte, l’abans i el després de la reforma del Mercat de Sant Antoni per part dels arquitectes Carme Ribas i Pere Joan Ravetllat. La galeria està ubicada al mateix barri que el mercat, pel que l'exposició es pot complementar amb una visita a l’edifici.

Finalment, una exposició per explorar la derivada cultural d’un dels grans arquitectes del nostre país: el gironí Rafael Masó. A la seva Fundació es podrà visitar durant tot l’estiu una exposició sobre les tipografies que l’arquitecte va elaborar per a la impremta familiar, visita que es pot complementar amb una visita a l’exposició permanent sobre la casa Masó, sempre interessant de revisitar.

Trobareu tota la informació sobre aquests i altres actes al web de l’Agenda d’Arquitectura del COAC. Bon estiu!3/07/2019
Tornar