Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

No t'ho perdis! Juny 2018

El #Nothoherdis del mes de juny coincideix amb el final del curs escolar i, per tant, amb les conferències finals, que celebren l’inici d’èpoques més relaxades i ens porten els convidats més destacats de tot l’any.

És el cas de l’IAAC, que en una setmana porta dos dels pesos pesats del panorama arquitectònic global: Winy Maas, líder d'MVRDV (8 de juny, 19.30 h) i Bjarke Ingels, líder de BIG (15 de juny, 19 h), dos arquitectes amb molt a dir.

El mateix 8 de juny a la mateixa hora hi ha una alternativa a Winy Maas a Olot, on els mallorquins TEd’A arquitectes impartiran una conferència titulada “Som on som” sobre la seva manera de fer.

La segona setmana de juny, el FAD organitza la Barcelona Design Week amb tot un seguit d’actes que culminen amb l’entrega dels Premis FAD 2018 la nit del dia 7. El dia anterior a les 19 h, l’arquitecta britànica Louisa Hutton, líder de Sauerbuch Hutton, impartirà una conferència que serà el tret de sortida de la Setmana.

Per als que us agradi gaudir de l’arquitectura en viu i esteu interessats en l’obra d'RCR, el COAC organitza a finals de mes una visita a les dues obres belgues de l’estudi: la Mediateca de Gant i el Crematori de Hofheide. Les places són limitades.

Tornem a Girona, on el centre cultural Bòlit ha organitzat Art i Gavarres-Girona, una trobada internacional de land art que funcionarà fins al 24 de juny. Al web de l’esdeveniment s’hi pot descarregar un mapa que permet gaudir de les diverses intervencions.

Acabem les recomanacions a Barcelona, on La Fundació Catalunya-La Pedrera exhibeix una retrospectiva de fotografies de Xavier Miserachs que es podrà visitar fins al 15 de juliol.

Per últim, teniu oportunitat de visitar fins al 22 de juliol una important exposició del pintor japonès Ito Shinsui (1898-1972), seguidor de la tradició japonesa de retrats, natura i paisatges tan influent a la història de l’art recent.

Trobareu més informació d’aquests i altres actes i esdeveniments al web i als butlletins de lliure subscripció de l’Agenda d’Arquitectura del COAC.

29/05/2018
Tornar