No t'ho perdis! Nadal 2018

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El #Nothoperdis d’aquest mes es vesteix de Nadal i ens recomana activitats per realitzar en família durant aquestes festes. Comencem pels més petits.

El COAC obre la campanya de tallers infantils aquest dissabte dia 15 amb Encenem el Nadal, a Girona, dirigit a nens i nenes de 3 a 12 anys. Aquest mateix cap de setmana, el Design Market by FAD ens proposa un seguit de tallers familiars, als quals se suma la proposta d'El Born CCM Un jaciment de xocolata.

Després del dia de Nadal tindrem una altra tongada de tallers: Petits arquitectes, a la seu del COAC a Vic, i Tallers de construcció a gran escala, a la seu de Barcelona. Aquests tallers permetran als infants jugar amb peces de fusta per crear construccions de gran escala. El COAC serà també present a la nova edició de La Ciutat dels Somnis de Barcelona, del 27 al 31 de desembre, amb tallers educatius al voltant de la casa i del parc. Finalment, el Caixafòrum de Girona tanca les festes organitzant del 2 al 5 de gener tallers sobre calidoscopis

Per als no tan joves, la programació cultural que recomanem aquest mes comença el dilluns 17 amb una conferència a La Salle sobre l’arquitecta Anne Tyng, figura clau per a l’arquitectura d’aquest segle per les seves investigacions sobre geometria que van tenir una enorme influència en la carrera d’arquitectes com Louis Kahn.

Dos dies més tard, el COAC i la Cooperativa Jordi Capell organitzen la vetllada Poesia i Arquitectura, un únic camí, en la qual Sílvia Farriol conversarà amb Joan Margarit, qui presentarà el seu darrer llibre "Per tenir casa cal guanyar la guerra". 

Per acabar, podem aprofitar els dies de festa per visitar alguna de les exposicions més interessants del moment. La primera recomanació són les dues mostres temporals del Museu Picasso, una sobre el pintor i París, l’altra sobre la seva relació amb Sabartés i l’editor Gustavo Gili. La segona recomanació se centra en el boom de la publicitat i mostra cartells de diversos materials des de 1890 fins a 1950, importants per entendre el nostre espai urbà. S’inaugua aquest divendres i s’exhibirà fins al 31 de març al Museu del Disseny. Per últim, l'exposició del Rec Comtal, organitzada en el marc del Curset de l'AADIPA, que enguany porta per títol "Camins d'Aigua. Restauració i ús del patrimoni hidràulic". Es podrà veure a l'Altell del COAC fins al 10 de gener.

Trobareu tota la informació que necessiteu sobre aquests i altres actes a l’Agenda d’Arquitectura del COAC. Bon Nadal!
12/12/2018
Tornar