Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
No t'ho perdis!

Comencem el curs amb una Agenda d'Arquitectura plena d'activitats. No t'ho perdis!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Encetem el curs amb un #Nothoperdis que segueix el que serà la tònica fins la vacuna: una combinació de propostes presencials i online que marcaran els esdeveniments d’aquesta temporada. 

Comencem amb un esdeveniment important per celebrar la Mercè d’una altra manera: una jornada de portes obertes al MNAC, el principal museu del país. Per visitar el seu fons a una altra velocitat i amb menys públic. 

Com a segona activitat us proposem moure-us pel país visitant la nostra Demarcació de Tarragona. A la seva seu, construïda per Rafael Moneo, s’hi allotja l’exhibició de la Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida, traçant un important eix territorial que obvia Barcelona. 

La tercera opció és plenament barcelonina, i una manera d’acabar de gaudir de l’estiu a la ciutat: Summer Vicens, una proposta per conèixer la primera obra d’Antoni Gaudí a la ciutat, restaurada per Lapeña-Torres, de manera més lúdica, pausada i amb un aperitiu estrellat (de la Guia Michelin) de la Casa Hoffmann. 

La quarta proposta, encara a Barcelona: Extraordinàries, una exposició del Museu del Disseny, bona oportunitat per recórrer les seves instal·lacions i entendre què han significat, fins i tot a nivell urbanístic, per a la ciutat. 

La darrera opció offline és una oportunitat única: desplaçar-nos a Girona a conèixer l’obra de Modest Urgell, un pintor imprescindible, ple de talent, de vida atzarosa, multidisiplinar, un pintor d’aquells que, en altres circumstàncies crítiques, tindria una influència mundial.  

La primera de les propostes online consisteix en un viatge virtual a Olot de la mà d'RCR Arquitectes, que han penjat a Youtube el programa obert del seu Workshop d’estiu, on s’hi poden trobar perles com una conferència de Smiljan Radic o d’altres menys conegudes com la del crític Ivan Pintor, amb una visió singular sobre el cinema, o el fotògraf Hisao Suzuki explicant-nos els seus secrets professionals. Cada conferència es complemetna amb un curt de dansa. 

Segona: recordar-vos que Arquitecturacatalana.cat té novetats: ha ampliat contingut amb 1.000 obres i 200 arquitectes nous. Arquitecturacatalana.cat és un web que ens permet conèixer l’arquitectura de casa nostra, sigui per obra, per arquitecte o per localització. Ideal per a conèixer el territori. 

I, per últim, recordar-vos que el compte d’Instagram @coacarxiu estrena temporada proposant un recorregut transversal per documentació de l’Arxiu del COAC que ens permeti conèixer l’extensió del fons. 

Podreu trobar moltes altres propostes presencials i online a la nostra #AgendaArquitectura.

Gaudiu del setembre!

2/09/2020
Tornar