Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

No t'ho perdis! Novembre 2018

El #Nothoperdis es resisteix a l’arribada del fred i els dies curts proposant-vos un seguit d’actes i exposicions arreu del territori.

Comencem a la Garrotxa. El 10 de novembre es celebrarà el festival Lluèrnia per tot Olot, on diversos arquitectes, artistes i dissenyadors proposen instal·lacions que tenen la llum com a tema principal. L’esdeveniment és anual i ja s’ha convertit en tot un referent.

El Museu d’Arqueologia de Catalunya proposa una exposició sobre castells medievals catalans, que s’allargarà fins a principis de l’any que ve, i que convida a visitar-los in situ movent-nos per tot el principat. Ull al seguit d’activitats complementàries que s’aniran celebrant.

Si anem a Valls, podrem visitar al museu local una exposició de Francesc Català-Roca, el seu fotògaf més cèlebre, amb material cedit per l’Arxiu del COAC. Es poden veure retrats d'artistes fets per Català-Roca, acompanyats d'obres d'aquests mateixos artistes, provinents de la col·lecció particular del fotògraf o del fons del Museu de Valls. Afanyeu-vos perquè s’acaba el 18 de novembre.

Ja a Barcelona, l’Arxiu del COAC segueix organitzant exposicions amb el material que custodia. En aquest cas el 8 de novembre s’inaugura una mostra sobre l’obra de l’arquitecte Bosch Aymerich en el marc de les Col·leccions COAC.

Si passem del Col·legi a l’escola trobarem que l’ETSAB exposa al seu vestíbul treballs dels alumnes de primer sobre el 9-grid problem proposat per John Hejduk a principis dels anys 60 a Nova York sota el títol de “Geometries habitables”. Els resultats de l’actualització són sorprenents i mereixen la visita.

Seguint amb l’actualització de la memòria, El Born ens proposa del 21 al 24 de novembre un seguit de reflexions sobre Monuments, poder i comunitat en forma de triàlegs, és a dir, diàlegs a tres bandes. L’acte es conclourà amb una intervenció de veu de Marina Rossell i un passeig.

L’ArquinFAD segueix amb el seu cicle Arquinset amb dos actes el 14 i el 21 de novembre sobre "habitatge i luxe" i "habitatge en trànsit". Cada sessió consisteix en una conferència a càrrec d'un o diversos ponents, i un debat posterior per convidar a la reflexió.

Per últim us recomanem la que de ben segur és una de les exposicions de l’any a Barcelona: Stanley Kubrick, sobre el perfeccionisme d’un dels directors més influents de la història del cinema, amb molts paral·lelismes amb l’arquitectura.

Trobareu tota la informació que necessiteu sobre aquests i altres actes a l’Agenda d’Arquitectura del COAC.


30/10/2018
Tornar