Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Biennal Internacional de Paisatge

Obertes les inscripcions per a la Biennal Internacional del Paisatge de Barcelona

Barcelona s'obrirà al paisatge internacional aquest setembre en la 10a edició de la Biennal, que portarà per títol "Performative nature".

El dia 26 de setembre es donarà el tret de sortida amb l'exposició dels treballs de les escoles a l'ETSAB. Els dies 27 i 28 estaran dedicats al simposi, que tindrà lloc al Petit Palau de la Música. Durant el 27 se celebrarà al COAC la inaguració de l'exposició dels projectes i també es realitzaran les presentacions dels finalistes. El dia 28 es realitzaran les ponències, les taules rodones i el lliurament de premis. Finalment, el dia 29 es durà a terme una visita guiada pels carrers de Barcelona, en bicicleta, a càrrec de Jaume Carner.

La negació del canvi climàtic, l'esgotament de recursos, els passos enrere en democràcia, l'augment de la intolerància i la vulnerabilitat de les persones que són atacades a l'espai públic ens porten a fortificar espais en nom de la seguretat, a dissenyar paisatges defensius amb polítiques defensives. Seran els paisatges de l’endemà tan oberts, participatius, bonics i sostenibles com havíem imaginat que podrien arribar a ser? En aquest moment d'incertesa, no hi ha temps per a la paràlisi. És hora de posar-se en marxa, de tornar-nos activistes ecològics i socials en la configuració dels nostres futurs hàbitats.

Necessitem paisatges que abracin les naturaleses multi-performatives. Els espais que habitem en conjunt són oportunitats per al millor funcionament entre les persones, llocs i natures. Els paisatges de l’endemà estan cridats a exercir diversos rols simultàniament: l'ecològic, el social i el polític. En la direcció d'aquests desafiaments, com a dissenyadors, també hem de replantejar-nos la bellesa per tal de construir natures emocionalment performatives.

Per a més informació, consulta el web de la Biennal.
20/07/2018
Tornar