Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Biennal Internacional de Paisatge

Obertes les inscripcions per a la Biennal Internacional del Paisatge de Barcelona

Barcelona s'obrirà al paisatge internacional aquest setembre en la 10a edició de la Biennal, que portarà per títol "Performative nature".

Activitats previstes
El dia 26 de setembre es donarà el tret de sortida amb una intervenció a la plaça Nova, davant la seu del COAC. Es tracta del "POP UP GREEN: l'esperit de l'arbre", una acció que busca la interacció amb la ciutadania a mode consciencaició de la importància que tenen els boscos i la seva reforestació.

També des del dia 26 estarà oberta al públic la mostra dels treballs de les escoles d'arquitectura —a l'ETSAB— així com l'exposició dels projectes seleccionats al Premi Rosa Barba —a la seu del COAC.

Els dies 27 i 28 estaran dedicats al simposi, que tindrà lloc al Petit Palau de la Música. Durant el 27 es presentaran els nou projectes finalistes al Premi  Rosa Barba i es durà a terme, al COAC, la inaguració de l'exposició dels projectes . El dia 28 es realitzaran les ponències, les taules rodones i el lliurament de premis

Finalment, el dia 29 es duran a terme visites guiades a diversos paisatges.

Performative nature
La negació del canvi climàtic, l'esgotament de recursos, els passos enrere en democràcia, l'augment de la intolerància i la vulnerabilitat de les persones que són atacades a l'espai públic ens porten a fortificar espais en nom de la seguretat, a dissenyar paisatges defensius amb polítiques defensives. Seran els paisatges de l’endemà tan oberts, participatius, bonics i sostenibles com havíem imaginat que podrien arribar a ser? En aquest moment d'incertesa, no hi ha temps per a la paràlisi. És hora de posar-se en marxa, de tornar-nos activistes ecològics i socials en la configuració dels nostres futurs hàbitats.

Necessitem paisatges que abracin les naturaleses multi-performatives. Els espais que habitem en conjunt són oportunitats per al millor funcionament entre les persones, llocs i natures. Els paisatges de l’endemà estan cridats a exercir diversos rols simultàniament: l'ecològic, el social i el polític. En la direcció d'aquests desafiaments, com a dissenyadors, també hem de replantejar-nos la bellesa per tal de construir natures emocionalment performatives.

Per a més informació, consulta el web de la Biennal.
20/07/2018
Tornar