Propers Actes

Del Dj, 09 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Taula Debat sobre el MPGM a l’àrea del Nucli Antic de Sant Andreu

Imatge: 
Modificació del Pla General Metropolità del Casc Antic de Sant Andreu
El proper dimecres 11 d’abril celebrarem, de la mà del Grup de Treball territorial de Sant Andreu, un debat obert al voltant de la Modificació del Pla General Metropolità al Casc Antic de Sant Andreu.

Passats gairebé 5 anys des de la seva aprovació inicial, debatrem sobre algunes consideracions del MPGM que ens preocupen especialment com a arquitectes i ciutadans que vivim i treballem al barri de Sant Andreu.

El debat, que tindrà lloc a la Seu del Districte de Sant Andreu, no té la finalitat de criticar els punts aprovats, sinó provocar una discussió constructiva aportant diferents reflexions que com a arquitectes i tècnics ens han sorgit durant aquest temps.

Al marge d’alguna observació general, es debatrà, concretament, sobre els punts que regula l’ordenança estètica del Pla i especialment el seu àmbit d’aplicació dins el barri.

Per a això, comptarem amb els següents ponents: Sebastià Jornet, arquitecte urbanista i president de l'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC); l'arquitecte Albert Civit, director del MPGM del Casc Antic de Sant Andreu; i Gerard Sentís, conseller tècnic del Districte de Sant Andreu.

Es prega confirmació d'assistència.
Versió per a imprimirPDF version