Trobada d'arquitectes del Vallès

Trobada d'arquitectes del Vallès

Imatge: 
© Ajuntament Montcada i Reixac

La Delegació del Vallès del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya celebrarà el pròxim divendres 12 de juliol la Trobada anual d'arquitectes del Vallès 2019, al magnífic entorn de la Casa de les Aigües de Montcada i Reixac.

Enguany, en el marc d'aquesta Trobada, farem la presentació de la 8a Mostra d'Arquitectura del Vallès, que busca potenciar i divulgar el treball dels arquitectes arreu del territori català. També persegueix, mostrar altres maneres d'exercir aquest ofici –basat en la transversalitat i la resolució d'entorns complexos– que van més enllà de les atribucions clàssiques. Busca ser una exposició de la versatilitat que ens proporciona la nostra formació, la versatilitat d'un ofici ple de perfils professionals diversos i múltiples exercicis. En definitiva, múltiples Arquitectures. En el marc de la Mostra, es convocarà també un nou premi, el Premi Diputació de Barcelona a Accions Innovadores en la Gestió de l’Hàbitat Urbà, que té la voluntat de reconèixer l'esforç dels arquitectes o equips d'arquitectes que treballen dintre de les administracions públiques locals.

La Trobada se celebrarà en un meravellós entorn del modernisme industrial català, la Casa de les Aigües, construïda al 1878 per l'arquitecte Antoni Rovira per augmentar l'abastiment insuficient d'aigua que aportava el Rec Comtal a Barcelona, una infraestructura que havia quedat petita des de la seva construcció a l'edat mitjana i que aprofitava una via d'aigua romana a tocar del Besòs. Hi farem una visita tècnica guiada a càrrec dels arquitectes encarregats de la seva rehabilitació, del despatx Solé-Roman Arquitectes. Us recomanem que us hi apunteu!          

Podeu inscriure-us a la Trobada mitjançant el telèfon 93 731 59 80 o bé per mail a valles@coac.cat.          
Versió per a imprimirPDF version