Visita a Caldes de Montbui i el Monestir de Sant Miquel del Fai

Visita a Caldes de Montbui i el Monestir de Sant Miquel del Fai

Imatge: 
© Carlos Pino Andújar

L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha programat una visita a Caldes de Montbui i el Monestir de Sant Miquel del Fai, que tindrà lloc el dissabte 10 de març de 2018. La jornada ha estat organitzada per Jaume Busquets i Maria Llinàs, codirectors del XLIè Curset.

Es tracta de la primera d’un seguit de jornades previstes en relació amb el Curset d’enguany. 

Us proposem una visita a Caldes de Montbui i Sant Miquel del Fai, dos emplaçaments amb un clar origen vinculat a l’aigua. A Caldes de Montbui visitarem diversos projectes de restauració d’elements urbans vinculats a l’aigua i el seu aprofitament, com són els safareigs, el pont medieval, el molí de l’Esclop i el sistema de reg a les hortes termals, a més de l’obra en curs de reforma de la Plaça de la Font del Lleó. A Sant Miquel del Fai visitarem els edificis i l’entorn natural i se’ns presentaran els primers treballs del projecte de reforma del complex, recentment iniciat per part del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local (SPAL) de la Diputació de Barcelona.

Consulteu el programa.

La jornada s'iniciarà al matí i finalitzarà a mitja tarda, havent dinat al restaurant Can Tastet de Sant Feliu de Codines.

El cost de la visita és de 27€ per als membres de l’AADIPA i de 30€ per a la resta d’assistents. La visita està oberta a tots els membres de l’AADIPA, als arquitectes col·legiats i interessats en el tema.

INSCRIPCIONS TANCADES

Versió per a imprimirPDF version