Torre de l'Aigua de Sabadell i Dipòsit de Can Boada a Terrassa

Visita a la Torre de l'Aigua de Sabadell i Dipòsit de Can Boada a Terrassa

Imatge: 
© Museu Història de Sabadell
L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha programat una visita a Sabadell, que tindrà lloc el dissabte 6 d'octubre. La jornada ha estat organitzada per Jaume Busquets i Maria Llinàs, codirectors del XLIè Curset de l'AADIPA, i Jordi Morros, vocal de la AADIPA de Barcelona.

Es tracta, ja, de la sisena trobada del cicle de visites que hem realitzat en tot el territori en relació amb el Curset d’enguany.

Us proposem una visita a Sabadell on ens acostarem a la Torre de l'Aigua, una construcció de 50 metres d'alçada, obra de l'arquitecte Lluis Homs Moncusí. La torre, de la que ara es commemora el primer centenari, ha estat restaurada recentment. També visitarem la caseta de captació d'aigües, tot acompanyats per arquitectes del Museu d'Història de Sabadell. Previament visitarem el Dipòsit de Can Boada a Terrassa, edifici restaurat que va ser guardonat amb el premi Bona Plata l'any 2015.

Consulteu el programa.

El cost de la visita és de 4€ per als membres de l’AADIPA i de 5€ per a la resta d’assistents. visita està oberta a tots els membres de l’AADIPA, als arquitectes col·legiats i interessats en el tema (aforament limitat a 40 persones).

INSCRIPCIONS TANCADES.
Versió per a imprimirPDF version