Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Jorge Vila Robert

Curs per fer presentacions i animacions arquitectòniques amb Artlantis

Dilluns 19 de gener comença el curs Presentacions i animacions arquitectòniques amb procediments àgils: Artlantis Studio (2a edició), organitzat per l'Escola Sert. Amb aquesta formació, es podrà realitzar vistes i animacions de qualitat per a la presentació de treballs arquitectònics a partir de models geomètrics.

Aquest curs està dirigit a arquitectes, altres professionals i estudiants interessats en l’acabat de les presentacions arquitectòniques amb un programa senzill i de baix cost. Especialment dirigit a professionals ja familiaritzats amb el modelatge geomètric tridimensional i plantejat com a continuació del curs "Modelatge geomètric amb procediments àgils: SketchUp".

Amb aquesta formació aprendràs a crear escenes, perspectives, panorames, objectes VR i animacions. Aprendràs a controlar la il·luminació, tant amb llum local i global, com amb llum natural i artificial, aprendràs a importar materials i a crear-ne de nous a partir d’imatges i bitmaps. Podràs generar renderings, recorreguts i seqüències.


Més informació i inscripcions
19/12/2014
Tornar