Propers Actes

Imatge: 
Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

Delegació Bages-Berguedà, 25 anys

El  mes de març del 1989 la Junta General de la Demarcació de Barcelona del COAC, a proposta de la pràctica totalitat dels col·legiats de les comarques del Bages i del Berguedà va aprovar la creació de la delegació del Bages-Berguedà del Col·legi d’Arquitectes.  Amb aquest acord es reafirmava la voluntat descentralitzadora del COAC, descentralització que va començar un any abans amb la creació  de la delegació d’Osona.


Més d’un any després, el 15 maig del 1990 s’inaugurava la rehabilitació de la Casa Lluvià, un edifici modernista de l’arquitecte manresà Ignasi Oms i Ponsa. La rehabilitació d’aquest edifici va ser possible gràcies a la bona entesa i col·laboració entre el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’Ajuntament de Manresa.   

El 30 de maig el COAC començava la seva tasca a Manresa, sempre  al servei dels arquitectes,  de la ciutat  i del territori de la seva influència.  I a més a més d’aquests serveis, des de l’àrea de cultura de la delegació s’ha treballat per que  la Casa Lluvià esdevingui un centre irradiador d’activitats culturals al bell mig de la ciutat de Manresa.

Vint-i-cinc anys de feina continuada mereixien una celebració i un reconeixement. Per això, la delegació celebrarà al llarg de més d’un any (març2014-maig2015) un complet programa d’activitats i esdeveniments dels que trobareu informació en aquesta pàgina.

Us convidem a participar-hi i celebrar amb nosaltres aquest aniversari.  

Versió per a imprimirPDF version