El temps retorna - 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova. Escaladei

Imatge: 
© Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
L’exposició “EL TEMPS RETORNA – 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova” es podrà visitar, del 28 de gener al 4 de març de 2020, a la Cartoixa d'Escaladei (Camí de la Cartoixa s/n, Escaladei, Tel. 977 827 006)

Es tracta d’una iniciativa del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, l’Escola d’Arquitectura de la URV, i l’Arquebisbat de Tarragona, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de la Morera de Montsant, que vol donar a conèixer com es va desenvolupar l’arquitectura renaixentista a casa nostra ara fa tot just 500 anys.


JORNADA, diumenge 9 de febrer de 2020

Lloc: Cartoixa d'Escaladei

11.30 h. Presentació a càrrec del director dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Sr. Jordi Agràs.

11.45 h.
Xerrada La Cartoixa d’Escaladei i la introducció de l’arquitectura renaixentista a la Catalunya Nova, a càrrec de Carles Brull, arquitecte, i Josep Mª Vila, arqueòleg.

13.00 h. Presentació de l’exposició a càrrec de Xavier Climent, comissari de l’exposició. 

Descarrega el targetó

L’exposició mostra un recull dels edificis renaixentistes més rellevants de les nostres comarques i durant el 2019 i 2020 es pot veure en itinerància a Tarragona, a Ulldemolins, La Selva del Camp, Alcover, Ulldecona, Arnes, Horta de S. Joan, Tortosa, Riudoms, Scala Dei, i Torredembarra, per a finalitzar novament a Tarragona al març de 2020.  Tot, amb un cicle de ponències.

Consulta tots els actes de la itinerància

Amb el suport de:

Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Ajuntament de la Morera de Montsant

Patrocina:

    REPSOL
    AUTORITAT PORTUÀRIA DE TARRAGONA
    FUNDACIÓ MÚTUA CATALANA


Organitza:

Versió per a imprimirPDF version