Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Campus Professional Avant Manager: Noves eines per a una millor gestió del despatx d'arquitectura

El proper 28 de març a les 11 h, l’empresa Avant Manager celebrarà una jornada tècnica a l’Escola Sert centrada en les noves eines per millorar la gestió d’un despatx d’arquitectura.

Eines per automatizar el tractament de dades personals, la gestió intel·ligent de correus electrònics, la gestió d’honoraris i factures o bé el control de costos són algunes de les principals funcions de l’aplicació que AvantManager ha desenvolupat per a la gestió integral d’un despatx d’arquitectura.

En aquesta jornada tècnica presentaran aquesta eina i les seves novetats i, a més a més, hi vindran acompanyats del Grup Idea, un despatx d’arquitectura col·legiat que fa més de 4 anys que va implantar l'aplicació Avant Manager i que explicarà la seva experiència d'èxit com a usuaris del sistema.

L’empresa Avant Manager compta amb més de 15 anys d’experiència en el sector de les noves tecnologies i la construcció, oferint serveis a empreses d’arquitectura i enginyeria vinculats a la gestió interna. Aquesta trajectòria i coneixement del funcionament intern de diverses entitats els ha permès desenvolupar el software que presentaran.

El Campus professional és un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i el col·lectiu d'arquitectes. El sector de l'arquitectura és cada vegada més complex i la seva ràpida evolució fa imprescindible la posada al dia dels professionals de l'arquitectura. Amb el Campus Professional es pretén impulsar la competitivitat, la producció i eficiència del sector a través d'activitats plantejades amb aquesta finalitat.

 Cal inscripció prèvia.

Versió per a imprimirPDF version