Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Campus Professional: Jornada monogràfica d'Hotels

El proper dijous 16 de novembre, de 10 a 15 h, el Campus Professional del COAC organitza un jornada monogràfica amb conferències de diverses temàtiques relacionades amb els projectes hotelers.

Les jornades monogràfiques són un espai de trobada entre professionals i empreses, on es presenten les darreres novetats comercials en sistemes i productes per a la construcció i la rehabilitació. En aquest cas, les empreses explicaran diferents solucions destinades a aconseguir les màximes prestacions de confort en equipaments hotelers i turístics.

Dirigida a arquitectes i altres tècnics i professionals interessats en la construcció i gestió d'equipaments hotelers i turístics, la jornada s'estructurarà en conferències de 45 minuts cadascuna, on els tècnics de cada empresa explicaran els criteris d'ús de cada producte i sistema per aconseguir les màximes prestacions i la més alta qualitat en el resultat.

Les empreses que participaran en aquesta jornada són:

JUNG ELECTRO: Arquitectura sostenible i automatització d'instal·lacions. Els edificis evolucionen cap a una major tecnificació en tots els sentits i en aquesta ponència aprendrem la importància d'un correcte planejament de les instal·lacions automatitzades.

AUDIOSCAN: El confort acústic com a aspecte clau. El confort acústic en un hotel és un factor determinant per assegurar la comoditat dels seus clients. S'explicaran els aspectes acústics associats a aquest tipus d'entorns, així com els diferents mètodes, per donar compliment a la normativa acústica vigent.

SONAE ARAUCO: Nous dissenys decoratius per a Hospitality. S'exposaran les tendències en productes decoratius amb productes derivats de la fusta, explicant-ne la seva fabricació, les seves múltiples aplicacions i les novetats del mercat en disseny decoratiu per Hospitality. 

- GROHE: Disseny i innovació en el sector hoteler. S'explicarà el disseny i tecnologia que aporten un plus als projectes hotelers i el màxim confort als usuaris. Es presentaran solucions úniques i innovadores pel sector hoteler, que permeten el màxim estalvi d'aigua sense perdre les prestacions de confort.

- MAPEI: La renovació hotelera amb sistemes sostenibles. 
Es presentarà una gamma completa de sistemes i solucions que permeten satisfer les necessitats dels clients, a través d'exemples de sistemes complets per a la rehabilitació de l'edifici, la millora dels tancaments així com sistemes complementaris que es poden donar a la rehabilitació i construcció d'un hotel.

Com a complement, a l'Espai Picasso de plaça Nova les empreses exposaran alguns dels elements i materials especialment dissenyats per a aconseguir les millors prestacions en projectes hotelers. Gaudirem, doncs, d'un
espai de trobada on intercanviar experiències i fer consultes als tècnics experts, acompanyats d'un càtering gentilesa de les empreses participants.

Recupera la jornada:

Versió per a imprimirPDF version