Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Campus Professional: Jornada monogràfica de Rehabilitació

El proper dijous 26 d'octubre, de 10 a 15 h, el Campus Professional del COAC organitza un jornada de conferències tècniques de diverses temàtiques vinculades a la rehabilitació.

Les jornades monogràfiques són un espai de trobada entre professionals i empreses, on es presentaran les darreres novetats en el camp de la rehabilitació, especialment aquelles solucions destinades als projectes de l'àmbit residencial i terciari, amb l’objectiu de reduir el consum energètic, garantir el confort ambiental dels espais i produir estalvi econòmic. 

Dirigit a arquitectes i altres tècnics i professionals interessats en el camp de la rehabilitació, la jornada s'estructura en conferències de 45 minuts cadascuna, on els tècnics de cada empresa explicaran els criteris d'ús de cada producte i sistema per aconseguir les màximes prestacions i la més alta qualitat en el resultat.

Les empreses que participaran en aquesta jornada són:

NEGRE CASAOLIVA, que ens explicarà com aïllar, controlar i assegurar espais amb solucions d'acer i alumini. Ponent: Josep Casaoliva, gerent i director comercial.

- SOMFY, que ens mostrarà com el control energètic a través d'una "façana dinàmica" pot millorar el confort lumínic i tèrmic dels usuaris, en incrementar la il·luminació natural reduint el consum de llum artificial i climatització. Ponent: Albert López, arquitecte.

REVESTECH, que compartirà les novetats en sistemes d'impermeabilització de cobertes i terrasses que permeten la seva instal·lació sobre paviment ceràmic ja existent, aíxi com nous productes de plats de dutxa. Ponent: Juan Manuel Rey, director tècnic.

- MURPROTEC, que mostrarà solucions per eliminar problemes d'humitats degut a condensacions, capilaritat i filtracions laterals. Ponent: Ignacio Lago, director Murprotec Catalunya.

Com a complement, a l'Espai Picasso de plaça Nova les empreses exposaran els seus productes per poder observar in situ la seva forma d'aplicació i resoldre dubtes específics dels elements i materials presentats.
 
Versió per a imprimirPDF version