Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Jornada tècnica ANFAPA: SATE Sistema d'aïllament tèrmic per l'exterior. Rehabilitació tèrmica d'edificis

El proper 21 de setembre, de 12 a 14 h, tindrà lloc a la Sala d'Actes del COAC a Barcelona  la Jornada Tècnica gratuïta sobre el sistema d'aïllament tèrmic per l'exterior per a façanes, denominat SATE.

La jornada està organitzada pel Campus d'empreses de l'Escola Sert i l'empresa Anfapa i es podrà seguir en directe per streaming.

El sistema d'aïllament tèrmic de façanes per l'exterior (SATE) consisteix en un panell aïllant que s'adhereix al suport amb adhesiu i/o fixació mecànica i es protegeix amb un revestiment constituït per varies capes aplicat directament sobre ell. Destaca especialment per reduir l'aparició de ponts tèrmics, augmentar la inèrcia tèrmica dels tancaments i reduir les despeses energètiques de calefacció i refrigeració.

La sessió està orientada a professionals del sector de la construcció d'obra nova i rehabilitació.

Associats d'ANFAPA:
El Campus d'empreses és un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i el col·lectiu d'arquitectes. El sector de l'arquitectura és cada vegada més complex i la seva ràpida evolució fa imprescindible la posada al dia dels professionals de l'arquitectura. Amb el Campus d'empreses es pretén impulsar la competitivitat, la producció i eficiència del sector a través d'activitats plantejades amb aquest fi.

Recupera la sessió:

Versió per a imprimirPDF version