Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Jornada Tècnica ANFAPA: Nova normativa espanyola sobre la correcta execució de revestiments ceràmics

El proper 28 de novembre, de 12 a 14 h, tindrà lloc a la Sala d'Actes del COAC una Jornada Tècnica gratuïta sobre la nova normativa espanyola en relació a l'execució de revestiments ceràmics UNE 138002:2017.

La jornada està organitzada pel Campus Professional de l'Escola Sert i l'empresa ANFAPA i es podrà seguir en directe per streaming.

Dirigida a tots aquells professionals de la construcció, tant d'obra nova com de rehabilitació, relacionats directament o indirectament amb el món dels revestiments ceràmics, la jornada aprofundirà en el coneixement dels paràmetres necessaris per prescriure i exigir la correcta execució d'un revestiment ceràmic. S'analitzarà la classificació i requeriments de la nova normativa així com els mètodes d'aplicació, tant dels materials d'adherència com de rejuntament. 


Associats d'ANFAPA:
El Campus professional és un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i el col·lectiu d'arquitectes. El sector de l'arquitectura és cada vegada més complex i la seva ràpida evolució fa imprescindible la posada al dia dels professionals de l'arquitectura. Amb el Campus professional es pretén impulsar la competitivitat, la producció i eficiència del sector a través d'activitats plantejades amb aquest fi.

Torna a veure la jornada:

 
Versió per a imprimirPDF version