Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Jornada tècnica BAUMIT: Sistemes SATE en projectes d'edificació pública i social a Catalunya

El proper 7 de novembre a les 12 h tindrà lloc a la Sala d'actes del COAC la Jornada Tècnica gratuïta oganitzada pel Campus Professional de l'Escola Sert i l'empresa BAUMIT. Durant la sessió, dirigida a arquitectes i altres professionals relacionats amb el sector de la construcció, s'explicaran els sistemes SATE i les solucions creatives per a façanes de BAUMIT, a través de casos pràctics reals de construcció d'habitatge públic i social a Catalunya.

Introduiran la jornada Fernando Arrabé, arquitecte i director general, i Miquel Caparrós, gestor de projectes, els quals ens explicaran els avantatges del sistema SATE (Sistema d'Aïllament Tèrmic per l'Exterior) i les solucions creatives per a façanes de BAUMIT.

A la segona part, s'exposaran casos reals de construcció d'habitatges públic i social amb façanes SATE. Comptarem amb la participació de Josep Maria Gil Guitart, arquitecte a Bonell i Gil Arquitectes, que exposarà el projecte dels habitatges públics dels carrers Badajoz-Bolivia-Ciudad de Granada de Barcelona, i amb Miquel Espinet Mestre, arquitecte que ens explicarà el projecte d'habitatges socials a Can Batlló.

El Campus Professional neix per crear un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i el col·lectiu d’arquitectes. El sector de l’arquitectura és cada vegada més complex i la seva ràpida evolució fa imprescindible la posada al dia dels professionals de l’arquitectura. Amb el Campus Professional es pretén impulsar la competitivitat, la producció i eficiència del sector a través d’activitats plantejades amb aquest fi.

Recupera la jornada tècnica:

 
Versió per a imprimirPDF version