Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Jornada tècnica Daisalux: El valor del conjunt en la il·luminació d'emergència. Seguretat, minimalisme i integració

El proper 24 d'octubre a les 12 h tindrà lloc a l'Escola Sert de Barcelona una Jornada Tècnica gratuïta oganitzada pel Campus Professional de l'Escola Sert i l'empresa DAISALUX. A la jornada s'analitzaran les necessitats dels edificis pel que fa a la il·luminació d'emergència, la senyalització d'evacuació i l'abalisament en els edificis, i es plantejaran solucions basades en l'eficàcia i integració.

La il·luminació d'emergència, la senyalització d'evacuació i l'abalisament formen part de les instal·lacions de seguretat, principalment en els edificis de pública concurrència, ja que els seus ocupants generalment desconeixen la geometria de l'edifici. L'estricta normativa no permet molta flexibilitat en la seva implantació.

La sessió està orientada a professionals del sector de la construcció d'obra nova i rehabilitació.

El Campus Professional neix per crear un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i el col·lectiu d’arquitectes. El sector de l’arquitectura és cada vegada més complex i la seva ràpida evolució fa imprescindible la posada al dia dels professionals de l’arquitectura. Amb el Campus Professional es pretén impulsar la competitivitat, la producció i eficiència del sector a través d’activitats plantejades amb aquest fi.
 
Versió per a imprimirPDF version