Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Jornada tècnica ECOPHON: Disseny acústic basat en l'activitat

El proper 19 d'octubre a les 12 h tindrà lloc a la Sala d'actes del COAC la Jornada Tècnica gratuïta oganitzada pel Campus Professional de l'Escola Sert i l'empresa ECOPHON. Durant la sessió, dirigida a arquitectes i altres professionals relacionats amb el sector de la construcció, s'explicaran les claus per a un condicionament òptim de l'espai segons l'acústica.

Per introduir la jornada, Ricardo Canto, director de Màrqueting a Saint-Gobain Ecophon, explicarà, a través de l'exposició de dos casos pràctics implementats a Espanya, els conceptes bàsics d'acústica i l'impacte fisiològic i psicològic del soroll, així com els descriptors acústics més importants en l'acondicionament.

A continuació, Pere Cerdà, soci i director de projectes a i2a Ingeniería Acústica y Audiovisual, exposarà els conceptes bàsics de l'aïllament acústic. Es mostraran dos casos pràctics de centres educatius, el CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) i l'ETSAM (Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Madrid).

El Campus Professional neix per crear un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i el col·lectiu d’arquitectes. El sector de l’arquitectura és cada vegada més complex i la seva ràpida evolució fa imprescindible la posada al dia dels professionals de l’arquitectura. Amb el Campus Professional es pretén impulsar la competitivitat, la producció i eficiència del sector a través d’activitats plantejades amb aquest fi.

Torna a veure la jornada sencera:

Versió per a imprimirPDF version