Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Jornada tècnica HILTI: Façanes ventilades i Passivhaus

El proper 14 de novembre a les 12 h tindrà lloc al COAC la Jornada Tècnica gratuïta organitzada pel Campus Professional de l'Escola Sert i l'empresa HILTI. Durant la sessió, dirigida a arquitectes, arquitectes tècnics i altres professionals relacionats amb la definició constructiva i l'execució de les envolupants dels edificis, s'explicaran els aspectes tècnics de les façanes ventilades.

Comptarem amb la participació d'Eduardo Gayoso, qui ens explicarà el funcionament de les façanes ventilades, els seus components i muntatge, les seves patologies més freqüents i com evitar-les. També s'exposaran les consideracions tècniques fonamentals que s'ha de tenir en compte a l'hora de dissenyar-les i la seva normativa aplicable.

Per completar la jornada, Koldo Monreal farà una introducció al món Passivhaus i als edificis de consum gairebé nul.

El Campus Professional neix per crear un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i el col·lectiu d’arquitectes. El sector de l’arquitectura és cada vegada més complex i la seva ràpida evolució fa imprescindible la posada al dia dels professionals de l’arquitectura. Amb el Campus Professional es pretén impulsar la competitivitat, la producció i eficiència del sector a través d’activitats plantejades amb aquest fi.
 
Versió per a imprimirPDF version