TECHNAL tancaments i façanes singulars d'alumini i vidre
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Campus Professional Technal: Nou web tècnic i novetats de producte

El proper 29 de novembre a les 12.00 h tindrà lloc a l'Escola Sert la Jornada Tècnica gratuïta organitzada pel Campus Professional de l’Escola Sert i TECHNAL, una empresa dedicada a la fusteria d'aluminis per a projectes d'arquitectura contemporània. 
Durant la sessió, que està orientada a professionals del sector encarregats del disseny de projectes d'arquitectura, es presentarà el nou web tècnic , una eina molt útil pels arquitectes a l'hora de cerca productes i últimes novetats del sector. 
A més a més, la jornada també servirà per conèixer els nous productes que TECHNAL ha tret per a tancaments i façanes singulars d'alumini i vidre. Durant el matí també es farà una demostració de l'ús i accés al programa WINDEFIC, un software d'accés online que permet calcular els valors de transmitància tèrmica de les finestres i façanes Technal (Uw / UCW), els nivells d'aïllament acústic en funció de la fusteria i composició del vidre en Db i fer càlculs estàtics de la perfileria, d'acord amb el CTE.

Per últim, TECHNAL també presentarà el Llibre del Palmarès Architecture Aluminium Technal, casos d'èxit recollits en el concurs d'arquitectura que organitza l'empresa a la Península Ibèrica.

El Campus professional neix per crear un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i el col·lectiu d’arquitectes. El sector de l’arquitectura és cada vegada més complex i la seva ràpida evolució fa imprescindible la posada al dia dels professionals de l’arquitectura. Amb el Campus Professional es pretén impulsar la competitivitat, la producció i eficiència del sector a través d’activitats plantejades amb aquest fi.

Recupera el vídeo de la jornada tècnica de Technal:
 
Versió per a imprimirPDF version