Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Campus Professional Technal: Dins o fora? Solucions interfície per a façanes i tancaments

El 5 d'octubre a les 12.00 h tindrà lloc a l'Aula 3 de l'Escola Sert la Jornada Tècnica gratuïta organitzada pel Campus Professional de l’Escola Sert i l’empresa TECHNAL. A la jornada es presentaran les novetats dels sistemes de fusteria d'alumini Technal i es mostrarà el funcionament del programa Windefic per calcular valors de transmitància tèrmica. Així mateix, es presentaran casos d'èxit del Llibre del Palmarès Architecture Aluminium Technal.

El programa WINDEFIC és un software d'accés online que permet calcular els valors de transmitància tèrmica de les finestres i façanes Technal (Uw / UCW), els nivells d'aïllament acústic en funció de la fusteria i composició del vidre en Db i fer càlculs estàtics de la perfileria, d'acord amb el CTE.

La sessió està orientada a professionals del sector encarregats del disseny de projectes d'arquitectura.

El Campus professional neix per crear un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i el col·lectiu d’arquitectes. El sector de l’arquitectura és cada vegada més complex i la seva ràpida evolució fa imprescindible la posada al dia dels professionals de l’arquitectura. Amb el Campus Professional es pretén impulsar la competitivitat, la producció i eficiència del sector a través d’activitats plantejades amb aquest fi.

Recupera la jornada tècnica:

 
Versió per a imprimirPDF version