Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Jornada tècnica VAILLANT: Tendències legislatives i reptes en la climatització d'edificis

El proper 19 de desembre, de 12 a 14 h, tindrà lloc a l'Escola Sert del COAC una Jornada Tècnica gratuïta sobre la normativa actual i canvis legislatius en aerotèrmia, on s'explicaran criteris bàsics de disseny de sistemes tèrmics a través de casos d'èxit.

La jornada està organitzada pel Campus Professional de l'Escola Sert i l'empresa VAILLANT.

Dirigida a tots aquells professionals de la construcció i l'eficiència energètica, la jornada introduirà els canvis en la normativa de seguretat, qualitat, eficiència energètica i reducció d'emissions. Es presentaran diferents productes i sistemes, tant per a habitatges unifamiliars com plurifamiliars (bombes de calor geotèrmiques, bombes de calor aerotèrmiques i aerotèrmia individual). El ponent, Germán Almendáriz, oferirà una introducció a les eines i serveis disponibles per a arquitectes i prescriptors per al correcte disseny d'aquest tipus d'instal·lacions.

Al final de la jornada es realitzarà un pica-pica networking amb l'objectiu de compartir experiències i resoldre dubtes específics amb els experts.

El Campus professional és un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i el col·lectiu d'arquitectes. El sector de l'arquitectura és cada vegada més complex i la seva ràpida evolució fa imprescindible la posada al dia dels professionals de l'arquitectura. Amb el Campus professional es pretén impulsar la competitivitat, la producció i eficiència del sector a través d'activitats plantejades amb aquest fi.
Versió per a imprimirPDF version