Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

AJORNAT | Campus Professional: Steel Framing. Solucions per a l'optimització en projectes d'edificació

Després de l'èxit de la primera edició de la jornada sobre Steel Framing -valorada amb un 4,4-, repetim amb una segona edició de la jornada tècnica gratuïta sobre Steel Framing: solucions per a l’optimització en projectes d’edificació el proper 22 de novembre de 10 h a 13 h al’Escola Sert del COAC, una proposta promoguda de la mà del Campus Professional del COAC i l’empresa Brausa.

La sessió està dirigida a arquitectes, arquitectes tècnics, estudiants d’arquitectura i altres tècnics de l’edificació i pretén fer una radiografia de la realitat actual del sistema constructiu Steel Framing amb diversos ponents experts. Per analitzar-ho, la jornada repassarà el moment actual, les eines i software que s’utilitzen, com ara Construsoft, així com els processos d’industrialització, fabricació i muntatge i la seva aplicació en els projectes professionals.

Al final de la trobada es farà un pica-pica networking perquè el contacte amb els experts sigui més proper i es puguin compartir experiències i resoldre tot tipus de dubtes.

El Campus professional és un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i el col·lectiu d'arquitectes. El sector de l'arquitectura és cada vegada més complex i la seva ràpida evolució fa imprescindible la posada al dia dels professionals de l'arquitectura. Amb el Campus Professional es pretén impulsar la competitivitat, la producció i eficiència del sector a través d'activitats plantejades amb aquesta finalitat.

Cal inscripció prèvia.

Versió per a imprimirPDF version