Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Jornada tècnica ANFAPA: Nova normativa de col·locació de revestiments ceràmics

El proper 13 de desembre, de 18 a 20 h, ANFAPA impartirà una nova jornada tècnica online sobre la nova normativa europea sobre col·locació de revestiments ceràmics UNE-EN 138002:02-2017, en el marc del Campus Professional de l'Escola Sert. 

ANFAPA organitza la jornada amb la voluntat d'apropar als professionals de la construcció els materials més innovadors del camp de la col·locació de revestiments ceràmics, així com les millors tècniques per col·locar-los per evitar patologies i posteriors reclamacions.

La trobada està dirigida a tots aquells professionals de la construcció, tant d'obra nova com de rehabilitació, relacionats directament o indirectament amb el món dels revestiments ceràmics. 

El Campus professional és un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i el col·lectiu d'arquitectes. El sector de l'arquitectura és cada vegada més complex i la seva ràpida evolució fa imprescindible la posada al dia dels professionals de l'arquitectura. Amb el Campus professional es pretén impulsar la competitivitat, la producció i eficiència del sector a través d'activitats plantejades amb aquesta finalitat. 


Associats d'ANFAPA:
 

Versió per a imprimirPDF version