Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Mikel Jaso. Escola Sert COAC.

Curs de BIM flexible amb Rhino, VisualARQ i Grasshopper

El 20 de novembre començarà el Curs de BIM flexible amb Rhino, VisualARQ i Grasshopper, que forma part del conjunt de cursos organitzats per l'Escola Sert al voltant del món BIM, amb els diferents programes de software que s'utilitzen actualment.

VisualARQ és un programari intuïtiu i precís per a Rhinoceros, amb integració amb Grasshopper. Afegeix funcions específiques per a arquitectura i objectes arquitectònics paramètrics per al modelatge 3D i la generació de documentació 2D. Està especialment indicat per projectar arquitectura de formes lliures sense límits de disseny en murs, superfícies, bigues i altres geometries complexes.

Durant el curs s'aprendrà a importar i exportar arxius IFC per produir models BIM arquitectònics i poder usar-los en Rhino i programes AEC com Revit, ArchiCAD, Tekla, Solibri, entre altres. L'eina permet generar dibuixos arquitectònics ràpids, plantes, seccions, alçats, àrees i tota la documentació del projecte en pocs clics.

Format
El curs es realitzarà de manera presencial a les aules de l'Escola Sert (c/Arcs 1-3 Barcelona) i es podrà seguir en directe a través d'internet per la Videoaula..

Podeu consultar la informació completa i preus en la fitxa del curs.

Versió per a imprimirPDF version