Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Curs: Càlculs senzills i aspectes constructius bàsics per al Projecte d'Estructures i Fonaments (17a edició)

El proper 9 de novembre s'inicia la 17a edició del curs Càlculs senzills i aspectes constructius bàsics per al projecte d'estructures i fonaments.

Hi ha projectes senzills –com, per exemple, els de molts habitatges unifamiliars– que no tenen la complexitat ni els honoraris que justifiquin el tractament especialitzat dels aspectes estructurals. No obstant això, els coneixements i la documentació necessaris per abordar-los solen estar dispersos i quasi oblidats. Per això s'organitza aquest curs de càlculs senzills necessaris per desenvolupar en aquests casos el projecte de l'estructura i els fonaments.

S'hi tractaran els elements bàsics i habituals, com són les parets de càrrega, els forjats, les bigues, pilars, murs i fonaments, amb fórmules simplificades, promptuaris intel·ligibles i programes clars. També s'exposaran els detalls constructius típics i es justificarà l'acompliment de la normativa actual.

A qui va dirigit
El curs està adreçat a arquitectes, enginyers, graduats i altres professionals de la construcció interessats en els càlculs senzills, el predimensionat i les comprovacions.

Format
El curs es realitzarà de manera presencial a les aules de l'Escola Sert (c/Arcs 1-3 Barcelona). També es podrà seguir en directe a través d'Internet per la VIDEOAULA.
Versió per a imprimirPDF version