Imatge: 
© Mikel Jaso

Curs bàsic de Revit (13a edició)

L'entorn BIM és cada cop més present en el camp arquitectònic i la formació en eines com el Revit es indispensable. Per això, després d'exhaurir les places de la 12a edició, obrim noves dates per al Curs de Revit nivell bàsic, en aquesta ocasió en horari de tarda.

OBJECTIUS
El curs bàsic de Revit de l'Escola Sert et permetrà adquirir les habilitats necessàries per desenvolupar projectes amb la tecnologia BIM. Al final de la formació, seràs capaç de realitzar un projecte arquitectònic amb el programari Autodesk Revit Architecture i obtindràs el Certificat oficial d'Autodesk al finalitzar el curs.

A QUI VA DIRIGIT
Aquest curs està dirigit a arquitectes, aparelladors, enginyers, delineants, interioristes o estudiants que necessiten adquirir els coneixements necessaris per desenvolupar projectes amb la metodologia BIM a través de l'aplicació Autodesk Revit.

Durant el curs s'introduiran els conceptes i metodologies propis del disseny BIM i s'ensenyarà l'ús dels elements constructius bàsics per crear estructures arquitectòniques. També s'ensenyarà a afegir superfícies topogràfiques i a documentar el projecte, així com a modelar amb masses i renderitzar.

METODOLOGIA
Aquest curs, estructurat en vuit mòduls (detallats a la fitxa del curs), es pot realitzar de manera presencial a les aules de l'Escola Sert de Barcelona o online amb el suport de la vídeoaula, on es podrà seguir en streaming o amb les gravacions de les sessions, que estaran disponibles per a que les puguis consultar durant tot el curs.

Per a informació més detallada i inscripcions, clica aquí.

Un cop finalitzat el curs, existeix la possibilitat de matricular-se a la continuació de la formació amb el Curs Avançat de Revit.
Versió per a imprimirPDF version