Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pròxims Esdeveniments

Curs de rehabilitació d'estructures i fonaments
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Curs de Rehabilitació d'estructures i fonaments (12a edició)

El proper 21 de desembre donem el tret de sortida a la 12a edició del curs de ‘Rehabilitació d’Estructures i Fonaments’, una formació d’un mes i mig que t’aportarà els coneixements necessaris per a la detecció, identificació i diagnòstic dels danys i patologies estructurals de l’edificació. Aquest curs és el mòdul 2 del Postgrau de Rehabilitació.


El curs, dirigit per l’arquitecte David Lladó i dirigit a arquitectes, estudiants i altres professionals del sector, aprofundirà també en l’establiment de sistemes de reparació i les tècniques d’intervenció dels elements constructius més habituals, com són els fonaments, els murs de càrrega, de formigó o els sostres de bigues de fusta i metàl·liques.

Aquesta part més teòrica i d’adquisició de continguts es combinarà amb un exercici pràctic i amb una visita d’obres.

METODOLOGIA
El curs està pensat per desenvolupar-se de forma presencial malgrat que també es podrà seguir en directe a través d’Internet mitjançant la videoaula, un mètode que permet a l’alumne escoltar i veure el professor, el material docent i participar a classe in situ. A més a més, cada sessió quedarà gravada i es podrà tornar a veure en qualsevol moment mentre duri el curs, permetent així seguir les classes en diferit per aquells alumnes que no puguin assistir presencialment a classe ni connectar-se en directe a la videoaula.

L’Escola Sert t’ofereix un ampli ventall de cursos en el camp de la rehabilitació, una àrea que es posiciona com a estratègica per als arquitectes de cara als propers anys. Tant en rehabilitació d’estructures i fonaments, com en càlcul d’estructures, ITEs o façanes i cobertes, a l’Escola Sert hi trobaràs els cursos que necessites per ampliar la teva formació en sectors en expansió dins la professió, com la rehabilitació, amb un alt potencial d’ocupació.

Versió per a imprimirPDF version