Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Mikel Jaso. Escola Sert COAC.

Curs en BIM pràctic amb software Allplan

El proper 21 de Novembre començarà el Curs BIM pràctic amb software Allplan. Aquest curs forma part d'una sèrie de cursos organitzats per l'Escola Sert al voltant del món BIM, amb les diferents plataformes de software que s'utilitzen actualment.

El principal objectiu d'aquest curs pràctic és el d'iniciar als alumnes en la utilització del software Allplan com a eina BIM per la creació de projectes d'arquitectura. Durant el curs es treballaran les principals eines i parts del programa, posant especial èmfasi a l'enfoc del desenvolupament d'un projecte des del punt de vista de la tecnologia BIM enlloc del sistema tradicional de delineació en CAD.

Amb aquest curs l'alumne serà capaç de realitzar i gestionar un projecte arquitectònic complet amb el programari Allplan Architecture. Podrà optimitzar el temps de redacció del projecte, millorar la coherència entre plànols, reduir considerablement el risc d'errors, agilitar tasques com el còmput de les superfícies i els amidaments, augmentar la precisió dels càlculs i coordinar de forma eficient la informació de les diferents parts del projecte.

Programa
El curs està estructurat en cinc sessions:
Sessió 1 – Interface i entorn de treball; ubicació i descripció de les eines; creació de projectes, fitxers capes i plànols; estructura de dades d'un projecte.
Sessió 2 – Plànols de referència; propietats d'objectes contractius BIM; entitats constructives; construcció d'una planta; creació d'envans, portes, finestres i fusteries.
Sessió 3 – Duplicat i modificació de plantes; forjats; locals i acabats de local; amidaments i informes; objectes de llibreria; creació d'objectes BIM a partir de simbologia 2D.
Sessió 4 – Escales i rampes; cobertes; elements paramètrics lineals; façanes; càlcul d'alçats i seccions; retolació i cotes; llegendes automatitzades; generació i personalització d'informes.
Sessió 5 – Composició i traçat de plànols; configuració d'impressió; importació i exportació a altres formats (Ifc, dwg, dxf, dgn, sketchup, c4d, 3ds, pdf). Renderitzat; aplicació de textures i llums i; integració d'imatge a l'entorn; treball col·laboratiu mitjançant BIM.

A qui va dirigit
El curs està dirigit a arquitectes i altres professionals interessats en la utilització d'eines BIM per la redacció gràfica dels seus projectes d'arquitectura.

Format
El curs es realitzarà de manera presencial a les aules de l'Escola Sert (c/Arcs 1-3 Barcelona) i a la vegada es podrà seguir en directe a través d'Internet per la VIDEOAULA.

Podeu consultar la informació completa i preus a la fitxa completa del curs

Versió per a imprimirPDF version