Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pròxims Esdeveniments

Imatge: 
Curs d'Eines SIG per a l'urbanisme i el paisatge © Mikel Jaso

Eines SIG per a l'urbanisme i el paisatge (2a edició)

El dilluns 6 de novembre comença el curs Eines SIG per a l'urbanisme i el paisatge, dirigit a arquitectes i altres professionals que vulguin assolir nocions bàsiques del software de referència per treballar a escala territorial, així com conèixer l'aplicabilitat dels programes GIS (Sistemes d'Informació Geogràfica) per a la representació i anàlisi del territori, tant en planejament urbanístic com de paisatge.

De la mà del doctor Josep Mercadé i Aloy, arquitecte i enginyer de camins, canals i ports, l'alumne veurà com els sistemes d'informació geogràfica poden utilitzar-se en la recerca, la gestió de recursos, la planificació de despeses, l'avaluació d'impacte ambiental, els plans de desenvolupament, la cartografia o la planificació de rutes. Un sistema d'informació geogràfica pot convertir informació digital, que no es troba en forma de mapa, de manera que pugui ser tractada i visualitzada de forma integrada.

En aquest curs s'utilitzarà el software ArcMap (ArcGis ESRI), del qual es donarà una versió de prova de dos mesos per poder seguir el curs. Per seguir la classe és recomanable portar un ordinador portàtil.

El curs d'Eines SIG té una durada de 12 hores repartides en tres sessions presencials, que opcionalment també es podran seguir online a través de la Videoaula.

Aquest curs es realitza en col·laboració amb l'Oficina de la Biennal Internacional de Paisatge del COAC. 

Podeu consultar els preus i inscriure-us a través de la fitxa del curs.
Versió per a imprimirPDF version