Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Stock Adobe

Curs d'Impressió 3D per a arquitectes

El 10 de novembre començarà a l'Escola Sert un curs sobre tecnologia en impressió 3D per a arquitectes, per conèixer en què consisteix i quines possibilitats ofereix al sector de la construcció.

Si la viabilitat d'un producte sempre havia depès de la seva fabricació en massa, la tecnologia de la impressió 3D suposa un canvi de paradigma. Primer, la indústria va fer assequibles els productes estàndards a la societat de masses, després va buscar la manera de personalitzar la producció, i ara fa viable la producció d'objectes únics.

El curs "Impressió 3D per a arquitectes" formarà en les metodologies més adients per utilitzar aquesta tecnologia dins el nostre entorn laboral i creatiu, quins són els aspectes a tenir en compte a l’hora del disseny CAD i com crear un arxiu d’impressió. Durant el curs, es coneixeran quines són les màquines disponibles actualment en el mercat, els avantatges i desavantatges de cadascuna i les seves especificacions tècniques, així com els materials més utilitzats.

El curs permetrà aplicar els coneixements a un cas real per tal d'entendre el procés complet. Es mostraran les diferents aplicacions que pot tenir la impressora 3D en el taller de l’arquitecte i s'aprendran trucs pràctics per aconseguir imprimir maquetes de forma exitosa, senzilla i econòmica.

Format
El curs es realitzarà de manera presencial a les aules de l'Escola Sert (c/Arcs 1-3 Barcelona).

Podeu consultar la informació completa i preus a la fitxa del curs.
Versió per a imprimirPDF version